Det blåser nya, friska vindar

Vi vårdar våra patienter så effektivt att vi alltid har tid för dig.

Vi är en av nordens största och modernaste privatägda kliniker och vi vill ge alla den absolut bästa vården i en rofylld, fräsch miljö. Kombinationen av under år förvärvad kunskap, välbeprövade metoder och modern teknik gör att vi kan anpassa våra behandlingar efter dina förutsättningar och behov.

VÄLKOMMEN

Även om vi gillar träffas, är vår målsättning att det inte ska hända för ofta. Vi lovar att aldrig kompromissa med vår expertis och kvalitet är något som vi strävar efter i allt vi gör. Din behandling här bör ge långsiktiga resultat vilket reducerar onödiga återbesök.

KLINIKEN
Förebyggande tandhälsa

Målet med vården är att få friska patienter som förstår vikten av att sköta sina tänder och vi lägger stor vikt på förebyggande tandvård. Regelbundna besök hos tandläkare är ett bra sätt att förebygga tandsjukdomar som tandlossning och karies – därmed minskar onödiga kostnader.

KLINIKEN
Högsta standard

I vår stora mottagning, som är en av de modernaste i Sverige, genomför vårt passionerade och mycket erfarna team allt inom tandvård till absolut högsta standard med hjälp den nyaste utrustningen, banbrytande digitala hjälpmedel och eget toppklassigt laboratorium.

Engagerat samarbete

Hos oss möter du ett glatt och väl inarbetat team av erfarna tandläkare och en ständigt växande grupp av professionella tandvårdsspecialister. Samtidigt tar vi ett större grepp om hälsa och Smithska erbjuder även.

Allt under samma tak

Smithska erbjuder alla tjänster inom tandvård, från de allra vanligaste till avancerad kirurgi och tandreglering, och vi ser till att alla får rätt hjälp utifrån sin unika situation. Vi är experter inom bas- och.

Vi vill bli fler

Tillsammans utgör vi en stark och samarbetande grupp som är hängivna till att erbjuda personlig och professionell tandvård av högsta kvalitet och siktar på att bli ännu större och bredare i vårt utbud.

Öppettider

Mån – Tors
Fredag

07.30
07.30


17.00
14.00

Telefontider

Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag
Fredag

Lunchstängt

07.30
07.30
07.30
07.30
07.30

12.0016.45
16.45
14.00
16.45
12.00

13.00

Besöksadress

Kronan, Ronnebygatan 46 plan 2, 371 14 Karlskrona​

E-post

Postadress
Parkgatan 5, 371 14 Karlskrona

KONTAKT
Så här besöker du oss.

Använd huvudentrén till Kronan på Ronnebygatan och ta rulltrappan eller hissen upp till andra plan. Ingången till Smithska ligger på vänster sida. Det finns möjlighet att parkera i garaget med infart från Parkgatan vid Hoglands Park.

Välkommen.

Vid akuta besvär utöver våra öppettider ring lasarettsväxel på nummer
04 55 – 73 10 00 (gäller inom Region Blekinge)

Håll kontakten.

INSTAGRAM
FACEBOOK
LINKEDIN

© 2024 SMITHSKA

CONCEPT, DESIGN & ART DIRECTION
SMITH BRAND DESIGN